HACCP scherm:
Complete oplossing voor uw HACCP en meer!

Hygiënecode Online:

Hygiënecode online is een oplossing dat in de praktijk is uitgevonden. Door ondernemers die met de zelfde problemen te maken hebben gehad. En met de zelfde vragen! Door je papieren rompslomp simpel in een digitaal systeem te stoppen en het systeem te laten vertellen wat die dag belangrijk is aan metingen en registraties, en al deze werk- schoonmaaktaken en metingen in een duidelijk overzicht te plaatsen. Zodat er niets meer vergeten wordt en alles volgens de regels wordt geregistreerd. Voordeel van een digitaal systeem is dat het voor u nadenkt en dat het waarschuwt bij belangrijke taken. En tevens controleert of taken en metingen gedaan zijn. Elke module geeft in meer info ook het waarom de registratie gedaan moet worden. Dit geeft meer duidelijkheid aan de medewerkers over het hoe en waarom.

Voordelen van Hygiënecode online software.

 

1.  Voldoet aan wet- en regelgeving. De online software voldoet aan de actuele wet- en regelgeving van alle Hygiënecodes in Nederland en België. 

2.  Gebruiksvriendelijk. De Hygiënecode online software is gebruiksvriendelijk. Dat betekent: eenvoudige bewoordingen, zonder allerlei onnodige toeters en bellen. Dat is beter dan software die met name aandacht besteedt aan kwaliteitsbegrippen, ICT-solutions en dergelijke.

3.  Maatwerk. De Hygiënecode online software is zoveel mogelijk maatwerk en kunt u zelf aan passen, wanneer nodig. Door de vele extra modules. Dat is vaak beter dan gebruik maken van standaardsoftware van de plank die telkens net niet aan uw wensen of eisen voldoet.

Hygiënecode online is dan ook de meest complete HACCP oplossing van Nederland en België!

4.  Voor iedere medewerker. De online software is eenvoudig door iedere medewerker dagelijks te gebruiken, zonder dat u zich telkens moet verdiepen in schema's, modellen en hele lappen tekst.

5.  Complete oplossing. De Hygiënecode online software is ontwikkeld, verzorgd en beheerd door een organisatie die veel feitelijke ervaring heeft met het onderwerp en dagelijks doet wat u graag voor elkaar wilt hebben. Zodat u voldoende slagkracht houdt bij eventuele nieuwe (wettelijke) eisen en u voorkomt dat u voortdurend achter de feiten aan hobbelt. Ons bedrijf bestaat uit mensen uit de praktijk, die zelf hebben ervaren hoe het is om om te gaan met de papieren rompslomp. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders die als computer leveranciers iets bedenken.

6.  Meetbaar en concreet zichtbaar. De Hygiënecode online software levert u direct concrete meetbare output, feiten en gegevens waarmee u direct kunt zien of en zo ja welke actie u dient te ondernemen. Want een oplossing die u helpt, informeert én herinnert aan activiteiten of afwijkingen, direct reactie geeft, is beter dan een logboek met papier dat zeer geduldig is.

7.  Groei is geen probleem. De Hygiënecode online software betreft een oplossing op tablet, PC of smartphone. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk extra modules aan en uit zetten. Ook is er alle mogelijkheid om steevast de geschiedenis te bekijken. Beter dan dat u een stand alone oplossing op één PC installeert.

8.  In verschillende talen. De Hygiënecode online software houdt rekening met een grote diversiteit aan gebruikers en talen Nederlands, Engels en Frans maar bijvoorbeeld ook Turks en Marokkaans of Pools.

9. Werkt u als franchisegever? En wilt u een HACCP oplossing op maat? Dit kan natuurlijk ook, in een eigen digitale HACCP-systeem. 

10. Bent u een bedrijf organisatie / samenwerking organisatie die ook alle eigen keuringen of formulieren verwerkt wil hebben in ons systeem? Ook dit hebben we al voor verschillende organisaties gedaan. neem contact op.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map